Blog - Melvinflex

Pse dyshekët Latex?

Pse dyshekët Latex?

Latex prodhohet nga rrëshira e pemës së gomës, Hevea Brasiliensis. Ai njihet si një nga më elastikët dhe përdoret në shumë industri sot në botë. Ky elasticitet është thelbësor sidomos në prodhimin e dyshekëve.  

Dyshekët latex njihen për aftësinë e tyre të përkryer të përshtatjes. Ato përqafojnë siluetën e trupit tonë pavarësisht nga  pozicioni i fjetjes. Kjo mundëson që shtylla kurrizore të mbahet në pozicionin e saj natyral. Këta dyshekë janë perfekt për persona që vuajnë nga problemet me shpinën. Elasticiteti zvogëlon gjithashtu presionin e tepërt në pika të caktuara të trupit (shpatulla, fundshpina etj), duke siguruar qarkullimin e shëndetshëm të gjakut gjatë orëve të gjumit. Cilat janë përfitimet kryesore të një dysheku latex? 

100% Natyrale

Latex ekstraktohet nga pema Hevea Brasiliensis dhe nuk përmban kimikate.

Mbështetje progresive

Latexi ndihet i butë në prekjen e parë dhe kur vendoseni më thellë në dyshek, ju jep mbështetje të plotë. Kjo është arsyeja pse latex është ideal për suportin e shpinës. Ajo përshtatet me konturet e trupit duke mbajtur shtrirjen e duhur të kolonës kurrizore.

Shpërndarje e shkëlqyeshme e presionit për një qarkullim të mirë të gjakut.

Elastik, duke ju lejuar të lëvizni lirshëm gjatë natës. Latex është bërë nga miliona burime molekulare, duke siguruar mbështetje në çdo pikë të trupit tuaj.

Anti-mikrobik dhe anti-bakterial. Për këtë arsye është zgjedhja e duhur për alergjikët.

Qarkullim i mirë i ajrit për një temperaturë të rehatshme të fjetjes dhe thithjen e shkëlqyer të lagështirës. Latex ka një strukturë të hapur dhe ka vrima ventilimi që ju lejojnë të flini në një mjedis të freskët.

12 vjet jetë

Dyshekët latex janë të njohur për jetëgjatësinë e tyre më të lartë se dyshekët e bërë nga materiale të tjera.

Nëse kjo është zgjedhja juaj, hidhini një sy katalogut tonë mbi dyshekët Latex.

Cili është dysheku i duhur për mua?
Rreziqet e takimit me një shitës dyshekësh që “i di të gjitha”!