Blog - Melvinflex

Latex VS Memory Foam: Cila bën për mua?

Latex VS Memory Foam: Cila bën për mua?

Dyshekët latex janë përdorur që nga vitet `50 dhe njihen për jetëgjatësinë e tyre më...
Lexo më shumë
Nga ka ardhur memory foam?

Nga ka ardhur memory foam?

Para zhvillimit të shtresave dhe dyshekëve memory foam, NASA ishte e para që e përdori këtë...
Lexo më shumë
Këshilla për një gjumë të mirë, çdo natë

Këshilla për një gjumë të mirë, çdo natë

Nënvlerësimi i nevojës për gjumë të mjaftueshëm është një gabim i madh. Gjumi, sipas studiuesve...
Lexo më shumë
Rreziqet e takimit me një shitës dyshekësh që “i di të gjitha”!

Rreziqet e takimit me një shitës dyshekësh që “i di të gjitha”!

Një shitës i dyshekëve duhet të di gjithçka në lidhje me produktet që ofron. Duhet...
Lexo më shumë
Pse dyshekët Latex?

Pse dyshekët Latex?

Latex prodhohet nga rrëshira e pemës së gomës, Hevea Brasiliensis. Ai njihet si një nga...
Lexo më shumë
Cili është dysheku i duhur për mua?

Cili është dysheku i duhur për mua?

Shumë njerëz me probleme të shpinës mendojnë se një dyshek shumë i fortë do të...
Lexo më shumë
Jastëku është burimi i ëndrrave tuaja

Jastëku është burimi i ëndrrave tuaja

Kur është hera e fundit që ke menduar të ndërrosh jastëqet? Nëse përgjigja jote është...
Lexo më shumë
Rëndësia e gjumit në jetën tonë

Rëndësia e gjumit në jetën tonë

Gjumi përbën një sekuencë kohore të konsiderueshme të jetës tonë. Është po aq i rëndësishëm...
Lexo më shumë
Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa

Si të zgjedh dyshekun perfekt: një guidë me 6 hapa

Dysheku që zgjidhni është shumë i rëndësishëm për cilësinë tuaj të gjumit dhe ju duhet të konsideroni një shumëllojshmëri të gjërave kur blini një të ri. Marrëdhënia e dyshekut me ju është e pavarur nga çmimi ose lloji i materialeve. Nëse ju...
Lexo më shumë