Rreth Nesh

Shtrati është vendi ku të gjitha ditët nisin dhe përfundojnë. Orët e gjumit janë ato që bëjnë diferencën.

Në këto orë varet humori, energjia dhe produktiviteti yt. Sepse një shtrat është më shumë se vendi ku ti fle. Është vendi ku qetësohesh pas një dite të gjatë. Është vendi ku rimbledh fuqitë për të nesërmen. Për më shumë lëvizje, më shumë aktivitet, më shumë jetë.

Shprehja thotë se me një bark bosh nuk mund të filozofosh. Ne themi; me një gjumë të keq, nuk mund të funksionosh.
Prandaj në Melvinflex punojmë fort për të t’i bërë këto orë sa më të vlefshme.

  • 30 vite në treg

    Në vitin 1993 ishim të parët që sollëm cilësinë europiane në dhomat shqiptare të gjumit.

  • Çmime të përballueshme

    Çmimet e përballueshme për dyshekë mund të fillojnë nga 200 € dhe variojnë në bazë të cilësisë, markës, madhësisë dhe karakteristikave të tjera.

  • Punime artizanale me materiale cilësore europiane

    Punimet artizanale të krijuar me materiale cilësore europiane ofrojnë një përvojë të shkëlqyer të gjumit.

Transport Falas

Transport falas brenda 24 orësh

Paguaj me këste

Mundësi pagese me këste me 0% interes

Produkte me garanci

Deri në 15 vite garanci për dyshekët

Shërbim klienti

Gjeni përgjigjen e çdo pyetje