Blog - Melvinflex

Cili është dysheku i duhur për mua?

Cili është dysheku i duhur për mua?

Shumë njerëz me probleme të shpinës mendojnë se një dyshek shumë i fortë do të ndihmojë për të lehtësuar dhimbjen e tyre. Kjo nuk është e vërtetë. Ajo që ju duhet nuk është një dyshek i fortë, por një dyshek që është mjaft komod për të mbështetur trupin tuaj. Ja se si të vendosni se cili është më i miri për ju:

Dyshek me fortësi të lartë

Trupat tanë nuk janë të sheshtë. Ata kanë linja të cilat duhen respektuar dhe komplementuar nga sipërfaqja e dyshekut. Kur një dyshek është shumë i fortë, ju flini në krye të saj dhe nuk merrni mbështetje. E gjithë pesha do të mbështetet në dy pika presioni, duke rezultuar në qarkullim të keq të gjakut. Nëse dysheku juaj nuk ndjek konturet e trupit tuaj, atëherë është koha për ta ndërruar.

Dyshek shumë i butë

Një dyshek i tillë është i keq për shpinën, sepse nuk jep mbështetjen që trupi juaj ka nevojë. Nëse dysheku juaj tregon shenja të rënies dhe formimit të zonave të fundosura, ne ju rekomandojmë që ta ndryshoni atë menjëherë. Ajo që ndodh me këta dyshekë është se ju do të përfundoni të zhytur në të duke sjellë ndjenja parehatie dhe përkeqësim të problemeve të shtyllës kurrizore.

Dyshek me qëndrueshmërinë e duhur

Dysheku i duhur ju jep edhe rehati edhe mbështetje. Ai ndjehet i butë dhe i rehatshëm në kontaktin e parë, por ndërsa kaloni më shumë kohë, ju jep mbështetje të plotë. Shpina juaj është në pozicionin e duhur dhe presioni i trupit tuaj shpërndahet në mënyrë të barabartë. Ne e quajmë këtë mbështetje progresive. Të gjithë dyshekët tanë sigurojnë mbështetje progresive. Ne përdorim materiale me cilësi të lartë, 100% natyrale dhe që plotësojnë nevojat tuaja.

Në varësi të peshës trupore dhe preferencave personale, ne rekomandojmë si më poshtë:

 

##lt;60 kg: të butë

60-90 kg: të mesme ose të fortë

>90 kg: të fortë

Përveç peshës, gjatësia juaj do të ndihmojë në përcaktimin e zgjedhjes së dyshekut ideal.
Provoni dyshekët tanë dhe do të dini se çfarë nënkuptojmë me suport perfekt.

Hidhini një sy katalogut tonë dhe bëni zgjedhjen tuaj. Nëse nuk jeni ende të sigurt,  bëni testin e ndërtuar nga ekspertët e Melvinflex për të zbuluar dyshekun perfekt për ju.

Jastëku është burimi i ëndrrave tuaja
Pse dyshekët Latex?