Pyetje te shpeshta

Ne kemi vënë re se ka disa pyetje të përbashkëta që shpesh i bëni. Për të lehtësuar përvojën tuaj dhe për t'ju ofruar një shpjegim të plotë, kemi vendosur të përgjigjemi në këtë faqe për disa nga pyetjet më të shpeshta që marrim nga klientët tanë.

Sa kushton transporti?

Cilat janë oraret e shërbimit?

Ku ndodhet dyqani?

A mund të paguaj me këste?

Sa vonon transporti?