Krevat muri me tavolinë

125,000 Lekë
125,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Krevat muri me tavolinë

Krevat muri me tavolinë

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ky krevat muri me raft shndërrohet nga një tavolinë pune ose studimi në një krevat shumë të rehatshëm. Krevati i divanit në mur ju lejon të optimizoni hapësirën tuaj pa sakrifikuar qëllimin kryesor të dhomës. Dizajni i tij inteligjent dhe shumëfunksional e bën këtë krevat zgjidhjen perfekte për kursimin e hapësirës për dhomën e ndenjes/sallonit ose dhomën e miqve. Made in Italy – Mekanizmi 100% italian garanton besueshmëri, rezistencë dhe rehati. 
Garanci 10 vjet.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë