Krevat muri me kolltuk

135,000 Lekë
135,000 Lekë 150,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Krevat muri me kolltuk

Krevat muri me kolltuk

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Krevat muri me kolltuk është një sistem krevat muri i pavarur, me një divan me një vende dhe një ndarje të fshehur nën sedilje. Me tërheqjen e një doreze, transformon pa mundim çdo hapësirë, nga dhoma e ndenjes në dhomën e gjumit. Falë mekanizmit të tij unik, rafti mbetet gjithmonë në nivel me dyshemenë.
Made in Italy – Mekanizmi 100% italian garanton besueshmëri, rezistencë dhe rehati

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë