Krevat muri horizontal

137,500 Lekë
137,500 Lekë

Bëj një pyetje

*

Krevat muri horizontal

Krevat muri horizontal

137,500 Lekë
137,500 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Krevati horizontal i murit ju lejon të optimizoni hapësirën tuaj pa sakrifikuar qëllimin kryesor të dhomës. Dizajni i tij inteligjent dhe shumëfunksional e bën këtë krevat zgjidhjen perfekte për kursimin e hapësirës për dhoma gjumi të vogla, studio të vogla.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë