Krevat

0 Lekë
0 Lekë

Bëj një pyetje

*

Krevat

Krevat

0 Lekë
0 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Struktura: Pjesa e brendshme e krevatit përbëhet nga druri I ahu edhe endjef, që jep një bazë të qëndrueshme dhe mbështetje të forte.

Veshja e dyshekut: Veshja 100% pambuk antialergjik edhe antibacterial.

Struktura e mekanizmit: Zgara metalike 40/30 mm, me spesor 1,2mm. Baza e krevatit fikse me dërrasa bamboo. Panele të poshtme me sistem kundër pluhurit.

 Made in Italy – Mekanizmi 100% italian garanton besueshmëri, rezistencë dhe rehati.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë