Jastëk Memory Foam Watergel

7,600 Lekë
7,600 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Watergel

Jastëk Memory Foam Watergel

7,600 Lekë
7,600 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet 100 % nga watergel me vajra bimorë. Ky kombinim ju siguron gjumë të freskët, ventilim të ajrit, posturë të mirë të trupit dhe mbi të gjitha është tejet higjienik.
Përmasat: 40 x 9 x 70 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë