Jastëk Memory Foam Levanda Feel

6,800 Lekë
6,800 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Levanda Feel

Jastëk Memory Foam Levanda Feel

6,800 Lekë
6,800 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet nga materiali Memory Foam kombinuar me Lavender, Aloe Vera etj. Bicomponenti është ndërthurja e dy fibrave të ndryshme të cilat kanë veti antistatike dhe marrin me shpejtësi formën që ju dëshironi. Ekstraktet natyrale të aloes dhe lavandrës, japin freski dhe relaks në gjumin tuaj.
Përmasat: 42 x 13 x 73 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë