Jastëk Memory Foam Latex Cercical

5,800 Lekë
5,800 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Latex Cercical

Jastëk Memory Foam Latex Cercical

5,800 Lekë
5,800 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Jasteku përbëhet nga materiali Latex 100% natyral. I dizenjuar posaçërisht për persona me probleme të qafës dhe persona që flenë në pozicion anësor.
Përmasat: 39 x 8 x 66 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë