Jastëk Memory Foam Latex

5,800 Lekë
5,800 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Latex

Jastëk Memory Foam Latex

5,800 Lekë
5,800 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet nga materiali Latex 100% natyral. Është antialergjik, antibakterial dhe pa asnjë përbërje toksike ose artificiale
Përmasat: 42 x 13 x 73 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë