Jastëk Memory Foam Ginseng

9,800 Lekë
9,800 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Ginseng

Jastëk Memory Foam Ginseng

9,800 Lekë
9,800 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet nga materiale Memory Foam dhe ekstrakte të Ginseng. Densiteti i jastëkut është ndërtuar për të përqafuar anatomikisht linjat e kokës dhe qafës. Eliminon pikat e presionit, siguron qarkullim të mirë të gjakut duke relaksuar muskujt e kokës
Përmasat: 40 x 9 x 70 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë