Jastëk Memory Foam Camomile

6,600 Lekë
6,600 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Camomile

Jastëk Memory Foam Camomile

6,600 Lekë
6,600 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet nga materiali Memory Foam kombinuar me ekstrakte kamomili. Bashkë me disa lloje vajrash bimore, ky jastëk siguron relaks, gjumë të qetë dhe është perfekt për të luftuar ndjesinë e stresit dhe ankthit.
Përmasat: 41 x 12 x 71 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë