Jastëk Memory Foam Aloefeel

6,600 Lekë
6,600 Lekë

Bëj një pyetje

*

Jastëk Memory Foam Aloefeel

Jastëk Memory Foam Aloefeel

6,600 Lekë
6,600 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Përbëhet nga materiale Memory Foam dhe ekstrakte të Aloe Verës. Densiteti i jastëkut është ndërtuar për të përqafuar anatomikisht linjat e kokës dhe qafës. Eliminon pikat e presionit, siguron qarkullim të mirë të gjakut duke relaksuar muskujt e kokës.
Përmasat: 40 x 9 x 70 cm
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë