Dysheke dopio
Dysheke dopio

Dyshek Super Vip

38,000 Lekë
38,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Super Vip

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia:  Dyshek me ndjesi mesatarisht të forte.

Përbëria: Dyshek me mikrosusta karboni të pavarura (Nr:1000)  të veshura me filter kombinuar  2 shtresa aquafresh me densitet të lartë.

Mbështetja: Dyshek me 7 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore.

Vecori të vecanta:  Pocketspring siguron mostransmetimi e lëvizjes , siguron një gjumë të qetë dhe pa shqetësime gjatë natës. Copa qe vishet dysheku bën të mundur qarkullimin maksimal të ajrit, si rrjedhojë eleminon lagështinë.

Lartësia: 30cm.

Garanci: 8 vjet.

Brand: melvinflex.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë