Dyshek New Wind

118,000 Lekë
118,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dyshek New Wind

Dyshek New Wind

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: Dyshek me ndjesi mesatarisht I butë.

Përbëria: Dyshek me mikrosusta të pavarura (Nr:1260)  të veshura me filter kombinuar me poliretan me densitet 40 kg/meter kub edhe memory foam në sipërfaqe.

Mbështetja: Dyshek me 7 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore.

Vecori të vecanta: Memory foam në sipërfaqe. mundëson mbështetje perfekte dhe rezistenc për mosdeformim të dyshekut. Dyshek me veshje hipoalergjike favorizon mikroklimen ideale gjate pushimit!

Lartesia: 33 cm.

Garancia: 10 vjet.

Brand: Melvinflex.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë