Dysheke dopio
Dysheke dopio

Dyshek Gold Vip

54,000 Lekë
54,000 Lekë 0 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Gold Vip

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia : Dyshek me ndjesi mesatarisht të butë.

Përbëria : Dyshek me mikrosusta të pavarura (Nr:1000) kombinuar me poliretan me densitet të lartë      (40 kg/metër kub), alternuar me memory foam në sipërfaqe. Dizajn special me qepje qe i jep dyshekut pamjen e vecantë, copa 100% pambuk.

Mbështetja : Dyshek me 7 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore,dhe minimizon transferimin e levizjeve.

Vecori të vecanta : Kombinimet qe krijojnë gold vip memory bën qe të jetë dyshek shumë rezistent. Dysheke me veshje hipoalergjike favorizon mikroklimën ideale gjatë pushimit.

Lartësia: 30 cm.

Garanci: 10 vjet.

Brand: Melvinflex.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë