Dysheke dopio
Dysheke dopio
Dysheke dopio
Dysheke dopio

Dyshek Evolution

70,000 Lekë
70,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Evolution

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia :Dyshek me ndjesi ergonomike.

Përbëria : Dyshek me 2 shtresa aquafresh me densitet të ndryshëm dhe dizajn me hapësira për ajrosje, pjesa mbështetetëse e përbër nga memory foam i injektuar në formë sustash duke krijuar zonat e diferencuara dhe mbështetje optimale për shtyllën kurrizore.

Vecori të vecanta :  Memory foam i injektuar në formë sustash ndihmon në qarkullimin e gjakut. Dyshek me memory foam që shmang presionin ne pikat kyce duke mundesuar nje qarkullim shum të mirë për gjakun.

Lartësia: 24 cm.

Garanci: 9 vjet.

Brand: Made in Italy.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë