Dysheke dopio
Dysheke dopio

Dyshek Luxury Watergel

129,000 Lekë
129,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Luxury Watergel

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: Dyshek me ndjesi të butë

Përbëria: Dyshek me mikrosusta të pavarura (Nr:2000)  të veshura me filter kombinuar me Latex edhe memory watergel I cili reagon ndaj nxehtesise duke lejuar anatomine e persosur te trupit dhe freskine gjate gjumit.

Mbështetja: Dyshek me 9 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore. Dyshek luxury watergel është dyshek që mundëson mbështetje të shkëlqyer.

Vecori të vecanta: Memory watërgel është lënda më e butë e prodhuar, e zhvilluar për perdorim mjekësor, dhe 15 herë më e freskët se memory form. Përputhet me formën e trupit pa humbur elasticitetin.

Lartësi: 33-35cm.

Garanci: 15 vjet.

Brand: melvinflex&italy.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë