Dysheke dopio
Dysheke
Dysheke dopio
Dysheke

Dyshek Luxury Vip

152,000 Lekë
152,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Luxury Vip

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: : Dyshek me ndjesi mesatarisht I forte.

Përbëria: Dyshek me mikrosusta të pavarura (Nr:1400) të veshura me filter kombinuar me memory foam ginseng me densitet 90kg/meterkub.  Latex po ashtu edhe shtres poliretanium me densitet 45 kg/meter kub sipër edhe poshtë.

Mbështetja: Dyshek me 9 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore.

Vecori të vecanta:  Jep mbeshtetjen specifike per pjese te ndryshme te trupit duke garantuar qendrim perfekt gjate gjumit dhe duke relaksuar muskujt dhe keshtu lejon rrruazat e shtylles kurrizore te distancohen ne menyre korrekte natyrale.

Lartësi: 35 cm.

Garanci: 15 vjet.

Brand: melvinflex&italy.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë