Dysheke dopio
Dysheke dopio

Dyshek Luxury Mistral

78,700 Lekë
78,700 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Luxury Mistral

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: Dyshek me ndjesi të fortë.

Përbëria: Shtresë mistral 3D në sipërfaqe (material i riciklueshëm për të shmangur lagështinën trupore), kombinuar me susta individuale të veshura me pëlhure që lëvizin në mënyrë të pavarur (Nr:1200), duke lejuar që sipërfaqa e dyshekut të lëvizë në konturet e trupit tuaj, alternuar me poliretan dhe shtresë memory foam viskoelastik.

Mbështetja: Dyshek me 7 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore. Elastik edhe I qëndrueshëm falë elasticitetit të jashtëzakonshëm të shtresës mistral (Boxmistral). Shpërndan peshën trupore në menyre te barabarte dhe shmang presionin.

Vecori të vecanta: Dyshek deri në tre herë më efikas krahasuar me dyshekët tradicional. Shmang 100% lagështinë trupore.

Lartësia: 28 cm.

Brand: Melvinflex&made in Italy.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë