Dysheke dopio
Dysheke dopio Latex
Dysheke dopio
Dysheke dopio Latex

Dyshek Latex

93,500 Lekë
93,500 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dyshek Latex

Dyshek Latex

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi
Dysheke Latex janë produkte ekologjike, anatomike dhe higjienike. Shkuma 100% natyrale Latexit që përdoret për të prodhuar këta dysheke, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike. Ata janë të përbërë nga mijëra qeliza elastike, të hapura dhe të ndërlidhura, që garantojnë një rehati optimale sepse i puthiten në mënyrë perfekte çdo pjese të trupit duke respektuar format fiziologjike. Dyshek me struktur të veçantë siguron frymëmarrje të përsosur duke parandaluar djersitjen e tepruar dhe mbajtur konstante temperaturën e trupit.
Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë