Dysheke dopio
Dysheke
Dysheke dopio
Dysheke

Dyshek Hidrogel Pocket

116,800 Lekë
116,800 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Hidrogel Pocket

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: Dyshek hidrogel Pocket ofron më të mirën dhe një gjume sa me te freskët!

Përbëria: Shtresa mbështetëse për trupin përbëhet nga shkuma memory foam kombinuar me latex në siperfaqe edhe shtresën gel që mundëson thithjen dhe shpërbërjen e nxehtësisë për një gjumë perfekt edhe të freskët. Dyshek me mikrosusta te pavarura (Nr.1400).  

Mbështetja: Dyshek me 9 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore. Dyshek me butësi e shkallës së 2.

Vecori të vecanta: Geli future hydrogel, një inovacion I gel termo rregullator pa ngjitje që vendoset në sipërfaqen e dyshekut. Ka veti freskuese që përbëhen nga teknollogjia hidrogel. Mund të shpërndajë nxehtësinë tre herë më shpejtë se cdo material tjetër, duke kontribuar në uljen e temperaturës trupore.

Lartësia: 30cm.

Garanci: 15 vjet.

Brand: melvinflex&Italy.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë