Dysheke dopio
Dyshek aloevera
Dysheke dopio
Dyshek aloevera

Dyshek Pocket Aloe Vera

25,000 Lekë
25,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dysheke dopio

Dyshek Pocket Aloe Vera

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Ndjesia: Dyshek mesatar.

Përbëria: Dyshek me mikrosusta të pavarura  të veshura me filter kombinuar me dy shtresa AquaFresh (Poliuretan).

Mbështetja: Dyshek me 5 zona të diferencuara që mundëson një mbështetje ideale për shtyllën kurrizore. Dyshek që reagonë ndaj presionit të trupit duke u automodeluar në mënyrë perfekte.

Vecori të vecanta:  Veshja 100% pambuk antialeregjike dhe antibakteriale.

Lartësia: 27cm.

Garanci: 6 vjet.

Brand: melvinflex.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë