Dyshek Beautyrest black hybrid

56,000 Lekë
56,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Dyshek Beautyrest black hybrid

Dyshek Beautyrest black hybrid

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Dyshek Beautyrest Black Hybrid 

Teknologjia inovative e përdorur në këtë produkt siguron mbështetje të përshtatshme aty ku është më nevojitur.

Shtresat e memori form dhe poliretaniumit që lehtësojnë presionin.

Ftohja me bazë bimore dhe kontrolli i lëvizjes bëjnë këtë produkt ideal për shpinën edhe stomakun.

Ndjesi: Mesatarisht i butë.

Garanci: 12 vite!

Brand: Melvinflex.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë