Divan krevat Marinari

195,500 Lekë
195,500 Lekë

Bëj një pyetje

*

Divan krevat Marinari

Divan krevat Marinari

195,500 Lekë
195,500 Lekë
Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Divani shndërrohet në një krevat marinari ku mund të flenë 2 të rritur. Thjesht ngrini bazën e sediljes dhe i gjithë sistemi ngrihet lart. Mbylleni atë në vend me shkallën e integruar dhe hapni mbrojtëset mbështetëse dhe jeni gati për të fjetur. Një dizajn super i përshtatshëm që është i lehtë për t'u përdorur. Duhet më pak se një minutë për ta transformuar të gjithë divanin në një shtrat marinari.

 

 

Lartësia e sipërme e marinës është 51,2 inç e gjatë dhe shkalla e integruar dyfishohet si një mbështetje. Sistemi përfshin një çelës me një bravë për siguri të shtuar. Baza e shtratit ka një dorezë që ju ndihmon të tërhiqni sistemin, i cili ngre krevatin e sipërm. Lartësia e sediljes së divanit qëndron në 16,5 inç. Përfundimi i pëlhurës është i lëmuar dhe i butë në prekje, si dhe shumë i qëndrueshëm dhe i lehtë për t'u pastruar. Ulëset/jastëkët/dyshekët hapen dhe ju mund t'i lani me dorë. Përfshin hapësirën e ruajtjes së jastëkëve brenda pjesës së pasme të divanit.

 

 

Si punon?

 

Ngrini bazën e sediljes (ndihma e mekanikës)

Mbërtheni dhe mbylleni në vend.

 

 

Veçoritë

 

Mekanizëm i lëmuar italian

Siguri e dyfishtë - shul i shkallës dhe kyçja e çelësit

Magazinimi i jastëkëve dhe shtratit në divanit

 

 

Dimensionet

 

89,37 x 41,73 x 28,74 inç kur është në formë divani.

Lartësia e sediljes = 19,29"

 

 

89,37 x 41,73 x 66,54″ si divan kur është në formë marinari.

Lartësia e gjumit në krye = 51,8" lartësi nga toka

Përfshin 2 dyshekë italianë me madhësi teke me përmasa 31,5 x 74,8 x 6 inç

 

Limiti i peshës

Ne sugjerojmë maksimum 225 lb për kokat e sipërme dhe gjithmonë u sugjerojmë klientëve më të rëndë të flenë në katin e poshtëm (maksimumi ~ 275 lb).

 

 

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë