Divan krevat 2 vend

147,600 Lekë
147,600 Lekë

Bëj një pyetje

*

Divan krevat 2 vend

Divan krevat 2 vend

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Divani krevat me mbështetëse krahësh dhe që kursen hapësirë është zgjidhja perfekte për dhomën tuaj të ndenjes. E fortë, e qëndrueshme dhe e rehatshme, falë përmasave të vogla, është ideale për të arreduar çdo dhomë në një mënyrë elegante. Lehtë për t'u transformuar në krevat dopio dhe falë mekanizmit praktik të hapjes rrotulluese, ju mund të strehoni miqtë dhe të afërmit tuaj. Qëndrueshmëri dhe rehati: struktur hekuri e produktit garanton qëndrueshmëri, stabilitet dhe rezistencë me kalimin e kohës. Made in Italy – Mekanizmi 100% italian garanton besueshmëri, rezistencë dhe rehati. Garanci 10 vjet.

 

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë