Dyshek Beautyrest black hybrid

Regular price 56,000 Lekë
Sale price 56,000 Lekë Regular price
Unit price
Add a question

Ask a question

* Complete the form

Size guide Share
Dyshek Beautyrest black hybrid

Dyshek Beautyrest black hybrid

Description
Shipping
Description

Dyshek Beautyrest Black Hybrid 

Teknologjia inovative e përdorur në këtë produkt siguron mbështetje të përshtatshme aty ku është më nevojitur.

Shtresat e memori form dhe poliretaniumit që lehtësojnë presionin.

Ftohja me bazë bimore dhe kontrolli i lëvizjes bëjnë këtë produkt ideal për shpinën edhe stomakun.

Ndjesi: Mesatarisht i butë.

Garanci: 12 vite!

Brand: Melvinflex.

Shipping

MELVINflex offers free shipping throughout Albania.

Products you have viewed