Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SS
 
 
 
 

SS Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Orthopedic
Garanci: 5 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dyshekët klasikë S.S kanë një strukturë ortopedike të realizuar me susta çeliku bikonike të temperuara mirë. Kanë veshje antialergjike dhe antibakteriale.

 
Çmimi: 146€