Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Extrapur
 
 
 

Extrapur

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft/Elastic
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 43cm x 12cm x 73cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga kombinimi i materialit Memory Foam dhe Latex viscoelastic. Ndërthurja e dy materialeve me veti të shumta bën që ato të plotësojnë njëra-tjetrën, duke e bërë këtë model jastëku të përshtatshëm për këdo.

 
Çmimi: 0€