Krevat dopio elektrik

168,000 Lekë
168,000 Lekë

Bëj një pyetje

*

Krevat dopio elektrik

Krevat dopio elektrik

Pershkrimi
Transporti
Pershkrimi

Krevat elektrik me rrjetë ortopedik me amortizues gome për lëvizje, mekanizëm të rregullueshëm dhe një kornizë druri dhe kokë krevati të izoluar.

Qëndron i njëtrajtshëm me bazën që jep mbështetje totale të trupit. Platformë e qëndrueshme me bazë druri.

Dy motorra.

Garancia: 10 vjet.

Transporti

MELVINflex ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Produkte që  keni parë