Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Luxury mistral
 
 
 
 

Luxury mistral King Size

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Medium hard
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 27cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Luxury Mistral, me 1800 susta, ofron një rehati të veçantë falë një shpërndarje homogjene të peshës trupore. Mistral, në kontakt me trupin, ushtron një veprim frymëmarrës, garanton qarkullimin e ajrit dhe përshtajen ndaj formave trupore. Numri i sustave dyfishohet për masën dopio. E gjithë sasia e sustave është e futur në një bazë poliuretani ekologjik dhe i ndërthurur i gjithi me një shtresë Elastic Foam. Nivel i lartë ergonomie dhe rehatie. I pasuruar me mijëra mikro qeliza që stimulojnë qarkullimin e gjakut. I pershtatshem per te gjitha peshat.

 
Çmimi: 1230€