Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex me zona te diferencuara
 
 
 
 

Latex me zona te diferencuara Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 20cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dyshekët Latex janë produkte ekologjike, anatomike dhe higjienike. Shkuma 100% natyrale Latexit që përdoret për të prodhuar këta dyshekë, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike. Ata janë të përbërë nga mijëra qeliza elastike, të hapura dhe të ndërlidhura, që garantojnë një rehati optimale sepse i puthiten në mënyrë perfekte çdo pjese të trupit duke respektuar format fiziologjike. Struktura e saj e veçantë siguron frymëmarrje të përsosur duke parandaluar djersitjen e tepruar dhe mbajtur konstante temperaturën e trupit.

 
Çmimi: 559€