Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex Baby
 
 
 
 

Latex Baby

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 7 vite

Madhësia në cm: 60cm x 15cm x 120cm
 
Përshkrimi:

Dyshekët Latex janë produkte ekologjike, anatomike dhe higjienike. Shkuma 100% natyrale e Latexit që përdoret për të prodhuar këto dyshekë, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike. Ata janë të përbërë nga mijëra qeliza elastike, të hapura dhe të ndërlidhura, që garantojnë një rehati optimale sepse mirëpresin në mënyrë perfekte çdo pjesë të trupit duke respektuar format fiziologjike. Struktura e saj e veçantë siguron frymëmarrje të përsosur duke parandaluar djersitjen e tepruar dhe duke mbajtur konstante temperaturën e trupit.

 
Çmimi: 150€