Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Krevat lëkure
 
 
 
 

Krevat lëkure Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Imorti/melvinflex
Materiali : Average
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 160cm x 130cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Krevat me veshje lëkure i disponueshëm me dhe pa mekanizëm. Mund të realizohet me punim të thjeshtë ose punim chester.

 
Çmimi: 0€