Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Beauty
 
 
 

Beauty Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Orthopedic
Garanci: 8 vite

Madhësia në cm: 160cm x 22cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dyshek Me ndjesi mesatare (gjysemortopedik),lartesia 30 cm, irekomandueshem per pesha deri ne 90 kg!

Struktura e dyshekut ne brendesi me susta bikonike me tel celiku te temperuar duke u kombinuar ne siperfaqe me shtreses poliretanium dhe 2 cm memory form! Veshja 100% pambuk ,antialergjike dhe antibakteriale!


Çmimi: 398€