Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Comfort
 
 
 
 

Comfort Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Soft
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm: 90cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dysheku Comfort është i përbërë prej dy shtresash. Shtresa e parë është Aquafresh me densitet të lartë dhe shtresa dytësore prej Memory Foam 4 cm. Siguron gjumë të qetë nën një temperaturë konstante dhe presion të shpërndarë në mënyrë uniforme.

 
Çmimi: 0€