Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Pocket spring
 
 
 

Pocket spring King Size

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Medium hard
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dysheku ka strukturë sustash të veshura me filtër të pavarura nga njëra-tjetra me numer 1400 mikrosusta per permasen dopio 800 per permasen teke dhe dy shtresa AquaFresh (Poliuretani). Niveli mesatre i fortesise dhe i rekomandueshem per cdo peshe trupore! Lartesia 25 cm , veshja me kellef me zinxhir ,antialergjike dhe antibakteriale! |Lahet lehte ne temperaturen 40 grade.

 
Çmimi: 650€