Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Biosgel
 
 
 

Biosgel Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Medium Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:
Ka përbërje gome. Është ultra i butë dhe ultra rezistent. Falë densitetit shumë të lartë, shpërndan në mënyrë uniforme peshën e trupit. Dysheku realizohet nga memory foam në sipërfaqe. Mbi të vendoset xheli gomos dhe nga krahu i poshtëm kombinohet me aquapur. Biosgelit i duhet shumë kohë për të thithur nxehtësinë falë strukturës molekulare me densitet të lartë, duke qëndruar kështu i freskët për një kohë shumë më të gjatë se materjalet e tjera. Biosgel, ndryshe nga xhelrat e tjerë është jashtëzakonisht transpirant falë hojëzave të cilat depërtojnë sipërfaqen e produktit. Biosgel është rezistent ndaj larjeve dhe agjentëve kimikë (alkool, acid, lëngje).
 
Çmimi: 0€