Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Watergel i Plotë
 
 
 

Watergel i Plotë

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 40cm x 9cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet 100 % nga watergel me vajra bimorë. Ky kombinim ju siguron gjumë të freskët, ventilim të ajrit, posturë të mirë të trupit dhe mbi të gjitha është tejet higjienik.

 
Çmimi: 70€