Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Watergel
 
 
 
 

Watergel Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Medium soft
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 160cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dysheku Extrapur Watergel Memory është i pajisur me dy shtresa Watergel super të ndjeshme të cilat arrijnë të kompensojnë presionin e trupit mbi dyshek në mënyrë harmonike. Garanton qarkullim të mirë të gjakut dhe relaksim të përgjithshëm të muskujve në mënyrë që të ndjeheni tërësisht të shplodhur dhe plot energji në zgjim. Materiali i veçantë Watergel që karakterizon këtë dyshek ofron termorregullimin dhe ajrosjen e brendshme të dyshekut duke lejuar qarkullim të lartë të ajrit. I konceptuar në këtë mënyrë është i përsosur për periudha të nxehta dhe për persona që vuajnë nga djersitja e tepërt sepse struktura e saj lejon një shpërndarje të lagështisë duke mbetur gjithmonë i thatë dhe i freskët.

 
Çmimi: 1100€