Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Memory Watergel
 
 
 

Memory Watergel

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 42cm x 10cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Memory kombinuar me Watergel dhe një shtresë 2 cm vajra bimore. Produkti është antialergjik dhe antibakterial.

 
Çmimi: 65€