Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Memory Foam
 
 
 

Memory Foam

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 42cm x 8cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet 100 % nga material i butë Memory. Falë saj mund të flini qetësisht gjatë gjithë natës e të eliminoni dhimbjet e shpinës dhe mesit. Materiali memory foam shpërndan presionin kudo në mënyrë të barabartë duke ndryshuar formë sipas lëvizjeve tuaja.

 
Çmimi: 50€