Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex Baby
 
 
 

Latex Baby

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 30cm x 5cm x 50cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Latex 100 % natyral. Është ergo-anatomik dhe siguron suport perfekt duke ndjekur çdo lëvizje të fëmijës suaj, pa i krijuar bezdi dhe parehati.

 
Çmimi: 20€