Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 Coco Natyra
 
 
 
 

Coco Natyra Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Elastic
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 20cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Është një dyshek i përbërë nga dy shtresa Latex me 7 zona të diferencuara dhe një shtresë e ndërmjetme rrjete Mistral që garanton eleminimin e lagështisë. Ky është një kombinim i dy produkteve me vlera antialergjike dhe antibakteriale, perfekte për njerëz të ndjeshëm ndaj alergjive dhe pluhurit. Lateksi ka strukture te pajisur te gjithen me hojza e cila mundeson ajrosje maksimale ne dyshek, eshte i fresket ne stinen e veres dhe ruan temperaturen konstante ne pjesen tjeter te vitit. Rrjeta mistral nga ana tjeter ofron mbeshtetjen e duhur per shtyllen kurrizore . Pershtatet per cdo lloj peshe.

 
Çmimi: 659€